VLAM stelt zich voor: Joop Schippers

Als nestor van de universiteitsraad ben ik ook deze verkiezingen weer graag kandidaat. Bij de UR-verkiezingen van 2021 is werkdruk opnieuw het belangrijkste campagnethema. We hebben ons de afgelopen jaren met enig succes hard gemaakt voor meer en ook snel inzetbare middelen om die werkdruk te verlagen. Maar tot dusver was het vooral pleisters plakken. De komende jaren blijven we strijden om structureel iets aan die werkdruk te doen. Samen met andere partijen maken we ons sterk voor extra middelen uit Den Haag. Binnen de UU willen we ons inzetten voor minder prestatiedruk en meer waardering voor teamwerk. Zoals in de uitgangspunten van VLAM staat doen we dat – nog steeds als enige partij – voor zowel wetenschappelijk als ondersteunend personeel, voor vast en tijdelijk, voor jong en oud.