VLAM stelt zich voor: Dian Enting

Dit jaar stel ik mij voor het eerst kandidaat voor de Universiteitsraad om de stem van jonge medewerkers met een tijdelijke contract te laten horen! Ik ben werkzaam als junior docent Methoden en Statistiek aan de Faculteit Sociale Wetenschappen en ik heb een achtergrond in het geven van onderwijs in basis-, voortgezet en hoger onderwijs en in onderwijswetenschappen. Vanuit deze achtergrond heb ik interesse om mij hard te maken voor het welzijn van zowel medewerkers als studenten, de kwaliteit van het onderwijs en professionele ontwikkeling van (ook tijdelijke) medewerkers met docenten in het bijzonder. Vanuit VLAM wil ik, samen met een diversiteit aan leden vanuit verschillende functies en faculteiten, ervoor zorgen dat we de belangen van behartigen van alle medewerkers van Universiteit Utrecht.