Kandidatenlijst bekend

Op 18 maart j.l. is de lijst met de kandidaten voor de aankomende U-Raadsverkiezingen ingeleverd bij het Centraal Stembureau. Daarop staan, zoals bij VLAM gebruikelijk is, zowel oude bekenden als nieuwe gezichten. Zo hebben Wim de Smidt en Liesbeth Potters (beiden bij ReBO werkzaam) zich opnieuw kandidaat gesteld in het district OBP, en staat Valéry Oude Groen-van Rijswijk (FSW) dit jaar voor het eerst op de lijst. Bij Bèta bleek het lastig om voor deze verkiezingen nieuwe kandidaten te vinden, maar zijn we blij dat Gert Folkers wederom op wil gaan voor een raadsperiode. Bij het district Alfa/Gamma zijn er twee nieuwkomers: Dian Enting en Bernadette van de Rijt, beiden werkzaam bij FSW. Daarnaast zijn er twee bekende gezichten: Annemieke Hoogenboom van GW en Joop Schippers van ReBO. In de aankomende weken zullen allen zich via deze website wat uitgebreider voorstellen, en uiteraard hopen we van harte dat VLAM met een zo groot mogelijke delegatie in de U-Raad vertegenwoordigd zal zijn.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.